Overblik over møbelbutikker i Danmark

eg har for nyligt stået i den situation, at har været på udkig efter nye møbler til mit sommerhus. Udfordringen var, at jeg ikke vidste hvor jeg skulle kigge henne, da jeg egentlig ikke har fundet mig en favoritbutik endnu og derfor kan det være lidt svært blot at vælge den møbelbutik, som man plejer.

Det jeg valgte at gøre var, at jeg simpelthen åbnede Google og søgte på møbler og gennemgik dem én efter én. Det var en langsommelig proces, men det gav mig et rigtig godt overblik over udvalget af møbelbutikker. Jeg fandt alt fra butikker der solgte stole til lagersalg der havde sofaer, lænestole, spisebordsstole, sofaborde, boligtilbehør og meget andet. Der er simpelthen så mange forskellige møbler og interiør, at man kan blive helt rundtosset. 

Jeg ved, at der er rigtig mange andre, som har stået i den samme situation og derfor vil jeg gerne prøve at hjælpe, således at I kan slippe for også at skulle igennem alle disse strabadser med at finde den helt rigtige møbelbutik.

Her er en liste af de møbelbutikker jeg fandt

IKEA – det er en stor butik, som har alt muligt til boligen. Det kan både være møbler, men det kan også være tallerkener og lys.

Bolia – det er også en stor butik, som har mange flotte møbler til boligen. Det er nok ikke et sted, som jeg vil handle i. Men måske er det noget for dig.

Hay – det er en super flot butik. De har mange forskellige farver på deres møbler og man kan også få diverse skabe til opbevaring, kurve, tandbørster og tæpper.

Trendyfour Living – dette er nok min favoritbutik. Trendyfour har simpelthen det flotteste udvalg af møbler og indretningstips på tværs af hele internettet. Uden at afsløre for meget, så er det her, at jeg vil handle i fremtiden.

ferm Living – Dette er en meget lyserød butik. De virker til at være glade for pastelfarver på alle deres boliggenstande og møbler. Det er ikke lige noget for mig, men jeg har alligevel taget dem med på listen.

FDB Møbler – Jeg synes dette er en flot butik. Jeg kunne ikke helt finde ud af hvordan man købt møblerne derinde eller om de var på tilbud. Men et godt tip er, at du faktisk kan finde de samme møbler inde på Trendyfour Living, som var min favoritbutik.

Living&more – dette er ikke en normal møbelbutik, hvor du kan købe møblerne. Jeg kunne faktisk slet ikke finde deres butik eller hjemmeside. Men jeg ville gerne lige nævne dem alligevel, da det virker til at de bliver solgt inde på Trendyfour Living siden.

Min favoritbutik på hele internettet

Jeg har godt nok lavet nogle hints og ledetråde til det i forvejen, men nu vil jeg afsløre hvilken af de ovenstående butikker, som er min favorit møbelbutik på internettet. Jeg har kigget rigtig mange butikker igennem og er faldet over masser af gode tilbud, rabatter, lagersalg, udsalg, mængderabatter og så videre. Jeg synes at Trendyfour Living har de flotteste møbler, det største udvalg af møbler og nogle gode indretningstips. Derudover kunne jeg også godt lide både FDB Møbler og Living&more, hvorfor det gjorde det endnu bedre, at de også kunne købes inde på Trendyfour Livings side.

Held og lykke med din møbeljagt, jeg håber du kan bruge min guide og mit overblik til noget!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.