Nyd et kvalitets slips 

Nyd et kvalitets slips 

Er du af sted til konfirmation og ønsker at skille dig ud fra mængden? Så kan svaret for en være et slips. vi forhandler et kæmpe udvalg af adskillge differentierende afstøbninger af slips her finder du store slips, som en hyggefar vil ønske eller tyndeslips til dig som vil se elegant ud hvis man skal ind til jobsamtale. Her vil du endvidere afslutte sit look med en slipsenål, som hurtigt og elegant holde styr på dit slips og gør at ens styling er perfekt.  

Skal du til jule tam tam med arbejdet? 

En af de normale steder man benytter slips er når man samles om den traditionelle julemad sammen med vennerne til julefrokoster, der har vi den bedste mulighed til dig som ønsker med et specielt juleslips. Her har BalderClothes et sort udvalg af slips som går lige ind til julefrokosten. Her har balderClothes slips med stærke motiver.  

Går du op i dig selv og dit udseende? 

Om du er underviser, forretningsmand eller noget helt 3. så kan slipsenålen være ens yndlings valg for at få dit outfit til at hænge sammen. Slipsenålen er til dig der virkelig ønsker at gøre noget mere ud af ens outfit. Her kan det være sejt at farvesammensætte slipsenålen med dine andre accessories, så hvis man ejer et guld ur, så tag en guldslipsenål, så dit outfit er velovervejet og at ens forstand på tøj er til at se og kangive et godt indtryk overfor dine kolleger 

Mangler du hjælp 

Hos os finder man et kæmpe sammensætning af slips i utallige modeller. Her kan BalderClothes guide dig til hvilket slips, som passer sammen med hvilket skjorte. Så du får en second opinion eller en hjælp om hvad der kan passe smart sammen. balderClothes har igennem en lang periode dyrket slips og ved dermed hvad, som er klogt at vide og hvad man bør tænke over, når du skal vælge et slips.  

Det ideele valg 

Vi går op i kvalitet og du vil finde at mange af vores slips er lavet af silke, så det er nemmere for dig at binde. Her finder du på samme tid at BalderClothes slipsenåle er i smarte og stilrent design. Så du er garanteret at slipset ikke er irriterende for dig eller være for meget. Med en slipsenål ser du en simpel accessorie, som er nem for en at bruge. Vores udvalg af slipsenåle er i guld og sølv, så den sikkert er synlig på slipset, så man kan se den ekstra detalje du har påført dit look.  

Slipsenåle er ikke kun til at sætte looket sammen 

Man bør ikke udelukkende vælge en slipsenål for at sammensætte looket, en slipsenål vil assistere dig, når de første par genstande er kommet indenbords. Den hjælper dig nemlig også med at holde styr på slipset, så den ej hopper ud til den ene side og derved får dit slips skævt. 

Et utal af farver 

Er man den festlige type, som holder af farver i ens påklædning og har søgt efter en shop, hvor du kan få slips i mange forskellige farver? Så skal du ej lede længere, vi har slips i tonsvis farver og sammensætninger. Både med striper og med helt klassiske slips med en farve der er gennemgående i slipset. Vil du have noget helt specielt eller specifikt? Hvis man har etønske til hvordan ens slips skal se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan man efterspørge det ønskede slips ved os og BalderClothes vil gøre alt for at få det hjem til dig! 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.