Min store families nye smukke hus

Jeg er en 41-årig mand, der bor sammen med min kone. Vi bor på Vesterbro og har 4 børn sammen. Vi har 3 drenge og en pige. De er alle teenagere og går i skole. Vi er 6 herhjemme i lejligheden, og vi kan godt mærke, at vi har brug for mere plads. De siger mine børn også hele tiden. Vi har i nogle måneder nu, ledt efter en lejlighed, hvor der plads til os alle sammen, og hvor der er godt med plads, så vi ikke føler os presset. Men det har været virkelig svært for os at finde en. Det vi har kigger på flere lejligheder, men det har været svært at finde en, hvor der godt med plads til 6 personer, og hvor prisen er noget vi kan gå med til. Vi har også overvejet at købe et hus, men vi er ikke sikre. Næste uge skulle vi ud at se på et hus, der skulle have en have, og med en masse plads. Der skulle være 5 soveværelser, så der nok til at mig og min kone kunne få vores værelse, og alle børnene kunne få hvert deres værelse. Prisen var også tilpas, så hvis vi bliver glade for huset, så der stor chance for at vi køber det. Der gik så en uge, og vi tog ud for at kigge på huset. Det var et smukt stort hus, og børnene elskede det. Det samme gjorde mig og min kone. Værelserne var store, og det hele var bare godt. Der gik nogle dage og vi besluttede os for at købe huset. Så vi fik et godt lån fra Letfinans, og købte så huset. Vi var så glade for det, og det var en af de bedste beslutninger vi havde taget. Planen var at vi skulle bo her resten af vores liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.