Mangler du gave ideer til julemåneden ?

Så er det ved at være tid til at gå på gavejagt igen!

December er tiden hvor der igen skal købes gaver og det er ikke uden grund den måned hvor der bliver købt og givet flest gaver. Spørgsmålet er altid hvad skal man købe. Nogen elsker at købe gaver, for andre er det knap så sjovt.

Der er også et par ting man lige skal være opmærksom på. Når det kommer til gaver der skal købes til mænd, så er problemet at de sjældent ønsker sig så meget. Med mindre vi selvfølgelig tænker på speedbåd, harley, alufælge eller nyt kæmpe tv. Når det kommer til kvinder er vi ude i at der er faldgruber. Det har nemlig den helt rigtige virkning når du køber frække trusser to numre for store.

Gaver til mænd!

Mænd er ikke helt så svære at købe noget til som man tror. Næsten alle mænd har en hobby hvor du kan købe tilbehør eller gadgets. Det er stort ligegyldigt om det er sport, gør-det-selv eller fluefiskeri. Mænd er stort set også altid vilde med en bestemt type spiritus. Så er han til whiskey, vil han elske en god flaske. 

Gaver til kvinder!

Kvinder er normalt lidt nemmere at købe gave til, da de stort set altid har en ønskeseddel. Det gør gavejagten noget nemmere. Hvis ikke de har det så er det med at være kreativ. Det er godt nok ikke det mest spændende, men et gavekort er faktisk ok. Her giver du også oplevelsen af at komme ud og shoppe. Noget der er blevet populært er selvforkælelse. Et gavekort til spa eller kosmetolog står hos mange i ret høj kurs. 

Husk jeres forhold!

En trend der har været populær de seneste år er den frække julekalender. Det kan også være en advents udgave. Men det er klart sjovere med et stykke sexlegetøj eller lingeri hver dag. Det er en god måde at pifte sexlivet op på. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.