Indret boligen med flotte plakater

De klassiske malerier er i høj grad udkonkurreret af smarte plakater. Disse er ikke længere kun tiltænkt børneværelser, hvor de kommer med børnenes samlehæfter. Der findes utroligt mange forskellige designs, der kan skabe en meget personlig og unik stil i boligen. Alt fra gode citater, sjove jokes, flotte billeder eller kunstneriske tegninger. Mulighederne er nærmest uendelige. Med den rette ramme kan du endda give dem et ekstra fint udtryk. 

Dekorér væggen med lige hvad du lyster 

Skab en vaskeægte storbystemning med en stor poster, der forestiller udsigten fra den mest luksuriøse penthouse lejlighed. Eller lad væggene blive overtaget af posters med flotte, farverige blomster, der ikke kan andet end at bringe smil på læben. Vil du gerne gå efter et mere sensuelt og stemningsfuldt udtryk, vil et godt forslag være at gå efter posters i sort/hvid.  

Søde posters på børneværelset 

Intet børneværelse bør være kedeligt. Børn elsker at sætte deres personlige præg på værelset. Det kan de gøre med flotte plakater, der forestiller deres interesser. De helt små elsker også at have noget at se på, gerne med former og farver. Hvad end du vælger farvesprudlende eller afdæmpede, pastelfarvede plakater, vil de helt sikkert give stemningen på værelset et løft. 

Køb flotte plakater til at designe din helt egen billedvæg med billeder, der harmonerer godt med hinanden. Du kan eksempelvis udvælge dig et tema og indrette stuen efter dette. Eller du kan sætte posters op med sjove far jokes eller dybe citater rundt omkring i boligen. 

Rammer giver plakater et mere luksuriøst look 

En plakat kan naturligvis godt stå alene, men den bliver bare lidt finere at se på, hvis den kommer i en passende ramme. Det skal gerne være plakaten, der løber med opmærksomheden. Derfor vil en simpel ramme understøtte plakaten godt og give den et færdigt udtryk. Nogle af de mest populære rammer er enten plexiglas med en smal ramme eller en klassisk trekant i bund og top af plakaten, som holder den udstrakt og på plads. 

Køb af plakater online 

Det er nemt at købe posters online. Hos Citatplakat opnår du mange fordele. Plakaterne produceres i flere størrelser og i uendeligt mange designs. Samtidig er de billige i fragt sammenlignet med store malerier. Det er nemt at bedømme ud fra webshoppen, hvad det er, man bestiller.  

Der er et stort udvalg af flotte og sjove posters. Du kan tilmed designe din helt egen plakat, hvis du gerne vil indrette dit hjem 100 % unikt. De hjælper gerne med at designe plakaten, så den bliver helt perfekt. Skal du give en gave, kan du give dem mest personlige gave af alle, eksempelvis ved at skrive et citat, der passer på modtageren, eller ved at skrive et citat om et godt minde. Dette er en af de mange fordele ved, at de selv trykker deres plakater. Samtidig betyder egenproduktionen også, at de er sikre på, at de leverer den bedste kvalitet. Der er med andre ord ingen bøvlede mellemled. Du, som kunde, har direkte kontakt til producenten. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.