Forskellen på blækpatroner og farvepatroner?

Forskellen på blækpatroner og farvepatroner?

I denne tid med mange forskellige teknologier og nummer, kan man blive forvirret over de forskellige udtryk i printer verden.

I denne artikel vil jeg lave et overblik over de forskellige navn og typer. Mange navne dækker over det samme produkt eller type.

Et godt eksempel på dette er et spørgsmål jeg tit får. Hvad er forskellen på blækpatroner og farvepatroner? Og er der forskel?

Svaret er ikke så nemt. Da blækpatroner og farvepatroner kan være det samme, men også være forskelligt. Blækpatroner dækker over printerpatroner der indeholder blæk. Mens at farvepatroner dækker over mange typer printerpatroner, både blækpatroner og lasertoner.

De fleste er nok stået af nu. Men bare rolig, der er hjælp på vej.

Er der forskel på mælk og sødmælk?

Hvis man sætter det over i noget hvor alle kan være med, så er det nok nemmere at forstå. Lad os tage mælk. Forklar forskellen mellem mælk og sødmælk?

Her er Mælk, så lig farvepatroner og sødmælk er lig blækpatroner. Altså en under type af farvepatroner. Lige som sødmælk er en under type af mælk.

Håber det giver lidt mere mening for dig.

Stopper det så her?

Der findes mange navne på farvepatroner.

Desværre, så stopper det ikke her. Der findes mange forskellige udtryk og navne i printerverden.

Der findes et utal af printere og printere typer i forskellige prisklasser. Fra de små hjemmeprintere til de kæmpe store industriprinter der fylder et helt hus. Dog er det fælles for dem, at der findes 2 typer. Blækprinter og laserprinter.

Blækprinteren bruger blæk til udskrifter, mens laserprinteren bruger toner.

Mange printerproducenter giver dem tillægsnavne som printerblæk, ecoblæk, osv. Men det er det samme.

Laserprintere bruges mest på kontorer og i erhverv, da de er lidt større end blækprinteren. Det er fordi tonerpatronerne er store i forhold til blækpatroner. Laserprinteren skriver lyn hurtigt. Det tager ikke lang tid at printe 50 sider ud med en laserprinter.

Selv lasertoner kan være dyre i indkøb, men de giver til gengæld masser af udskrifter, så du ikke skal skifte toner så tit.

Blækprinteren har også sine fordele. Til hjemme brug er blækprinteren god, da de er billige og ikke fylder så meget. Blækket er ikke så dyrt som toner, men til gengæld skal de skiftes hyppigere end toner.

Pris og behov for print.

Derfor er det efter ens behov og krav, der gør om du skal vælge laserprinter eller blækprinter. Den ene er ikke bedre end det anden. Det er dine behov og beløb du vil give for en printer der gør forskellen på om du skal vælge den ene eller den anden.

Så inden du skal købe en ny printer, så skal du kigge på dine behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.