Få det bedste gulv til industrien

Hvad er et godt industrigulv? For det fleste virksomheder vil svaret være noget i stil med et stærkt gulv til en god pris. Og lige netop det ønsker er heller ikke fuldstændig utopi, da der findes et godt udvalg af industrigulve, som både pynter og er praktiske.

Mange virksomheder vælger typisk at få lagt enten et betongulv eller et epoxygulv. Årsagen er, at de er relativt billige i pris og samtidig er stærke.

Et betongulv er velkendt for dets meget ligetil væsen. Man ved her, præcis hvad man får. Et gulv i et meget industrielt design, hvor styrken også er helt i top. Gulvet er meget ligetil, da det kan behandles med rengøringsmaskiner og ikke kræver special vedligeholdelse foruden denne almene rengøring.

Et betongulv har dog ikke mange tillægsmuligheder. Designet er naturligvis i beton-look, da det lægges med det velkendte grå materiale. Der er typisk heller ikke til at få tilpasset gulvet i forhold til skridsikkerhed eller gøre det blødere. Desværre, da det kan være med til at skabe mere sikkerhed og give øget komfort til de ansatte.

Netop her kan epoxygulvet være løsningen. Et epoxygulv er typisk lagt ovenpå et eksisterende gulv af beton eller cement. Her virker epoxyen som en stærk skal, der lægges som ét gulv. Der opstår altså ingen riller eller svage punkter på gulvet, men er tale om en solid membran – der i øvrigt også kan plejes med rengøringsmaskiner og almindelige rengøringsmidler.

Epoxygulvet har dog en række øvrige fordele sammenlignet med cementgulvet. Det er blandt andet et pænere gulv. Gulvet kan lægges med farver eller nuancer i gulvet, som gør det flottere, hvilket kan være vigtigt i forhold til branding. Gulvets design kan dog også være vigtigt i forhold til produktpræsentation. F.eks. er mange showrooms udstyret med et klassisk hvidt epoxygulv, hvor det klare gulv skaber et flot ”lærred” til produkterne.

Herudover kan et epoxygulv designes, så det lægges med en mere skridsikker overflade eller som et blødere gulv. Dette får indflydelse på sikkerheden og komforten, da det henholdsvis kan forhindre skrid-ulykker og mindske belastningen på kroppen, når der tages mange skridt hver eneste dag.

Du kan læse mere om epoxygulve på denne hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.