Er hjemmet svært at overskue? fortvivl ej – løsningen finder du her

Få styr på hjemmet med de smarte opbevaringskasser fra Hay. De kommer i tre forskellige størrelser, som giver mulighed for opbevaring af forskellige ting. Hver størrelse er god til at opbevare forskellige ting, og er hver især smarte i forskellige situationer. De er også i den grad super smarte på børneværelset, hvor de også kan bruges til leg. Det er især størrelsen www.littlehappy.dk/hay-kasser-medium som er populær til at få hjemmet overskueligt igen.

Kasserne blev super populære for de sociale medier, hvilket der også er god grund til. Udover at de er super smarte, når det kommer til opbevaring er de også super søde at have stående rundt omkring i hjemmet som indretning. De kommer i mange forskellige farver, så du har muligheden for at sætte et personligt præg på hjemmet med hay kasserne.

Få styr på hjemme med smarte opbevaringskasser

Kasserne fra Hay er gode, hvis du ønsker en masse opbevaring. De kan både bruges på børneværelset, men også i resten af hjemmet. De kommer i tre størrelser small, medium og large. Small er super god til nips til og til at have stående på fx spisebordet. Medium er god til opbevaring af tøj og passer ind i de fleste skabe. Large er god til legetøj, som barnet ikke leger med pt, og kan nemt skubbes ind under sengen.

  • Small: Hay kasserne i størrelsen small er super smarte, når du skal opbevare nips. De er super gode at have stående på fx spisebordet til opbevaring af vitaminpiller eller skrivebordet til opbevaring af nips og blyanter. Hvis du har små børn, kan de stå ved puslebordet og opbevare bleer eller vådservietter.
  • Medium: Hay kasserne i størrelsen medium er perfekt, hvis du ønsker opbevaring af tøj. Hay kasserne i medium passer for det meste ind i skabe og kommoder. Her kan de hjælpe med at gøre skabene overskuelig og frie for rod. Medium kasserne kan også bruges til opbevaring af de nødvendige ting til badet som shampoo og balsam. Hullerne i bunden vil sikre, at vandet løber ud igen.
  • Large: Hay kasserne i large er gode til opbevaring af legetøj eller tøj, som ikke passer til sæsonen. Large kasserne kan tit skubbes ind under sengen eller ligger oven på et skab. Ved at lægge legetøj eller tøj i kasserne, skaber du mindre rod og mere plads i skabene, og du vil stadig have hurtig adgang til kasserne, da de befinder sig tæt på.

De indret med de smarte opbevaringskasser

Hvis du synes hjemmet er uoverskueligt er Hay kasserne virkelig gode. De blev meget populære på de sociale medier som fx facebook, instagram, pinterest osv. Udover at kasserne kan bruges til opbevaring, er de også super fine at have stående. De giver hjemmet et personligt præg, imens de opbevare unødvendig rod. De er super fine at have stående fremme på fx spisebordet til opbevaring vitaminpiller. De kommer i tre størrelser, som gør det muligt at finde den størrelse kasse du ønsker.

De kan også bruges som “gavepapir”, ved at lægge den gave du skal give ned i den. Dette er en super sød og anderledes måde at pakke en gave ind på, plus du giver dem muligheden for at prøve Hay kasserne. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.