En økologisk babydyne er et godt valg

Vi skal tage så mange valg hele tiden. Kan du lige forestille dig, hvis nu vi bare havde en manual til at tage alle de gode valg. Hold nu op hvor ville det være kedeligt, men i nogle tilfælde, vil jeg mene at kedsomheden ved idéen ville skulle tilsidesættes, simpelthen fordi der er nogle valg der er vigtige end andre. Et af dem, vil jeg mene, er økologi. Og så specielt når det kommer til de helt små børn. Det er derfor jeg skriver denne artikel, hvor jeg vil anbefale at du ser nærmere på en økologisk babydyne, og sådan en kan du finde her. 

En økologisk babydyne er fri for skadelig kemi. 

Det er jo stadig ikke 100% til at vide, hvor skadeligt skadelig kemi i virkeligheden er. Vi ved det simpelthen ikke, men vi ved dog at det er skadeligt. Så efter min smag, lad os nu bare få skåret det ud af billedet. der er jo masser af fine alternativer, som ikke har den skadelige kemi i sig. Jeg vil sammenligne det lidt med at rygeren bliver ved med at ryge på trods af at han eller hun ved at det er skadeligt. En af de mest væsentlige forskelle er, at de den skadelige kemi der ligger gemt i konventionelt fremstillede dyner, og alt muligt andet for den sags skyld, ikke indeholder afhængighedsdannende stoffer. Så hvor svært kan det være. 

Prisen kan være årsagen

Det er ingen hemmelighed at produkter af bedre kvalitet er og bliver ved med at være lidt dyrere. Og det kan selvfølgeligt være en afgørende faktor for dem som simpelthen ikke har pengene til at købe sig til den gode kvalitet. I det tilfælde, så vil jeg klart anbefale dig at købe brugt. Sagen er den, at ved det brugte, så er de fleste skadelige dampe, som stammer fra dyrkelsen og produktionen, fordampet. 

Er du på uydkig efter andre økologiske sager, så kan jeg anbefale dig at tage på opdagelse her, hvor du kan finde en masse godt økologisk tøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.