Jobbet er besat!

Som radoor & co’s tekstforfatter bliver det dig, det står i spidsen for, at vores kunders indhold og budskaber rammer plet.

Vi forstiller os en stærk profil med minimum 3-5 års professionel erfaring som har en solid erfaring fra lignende stillinger, eller fra diverse freelance jobs. Som person, er du vildt betaget af, at formidle og forfatte kvalitets tekster fra a-z. I det hele taget, er du vild med at forbedre og skabe bedre kommunikation på kryds og på tværs af diverse fagområder. Du er ultraskarp til at sætte dig ind i nye områder og er dygtig til at se ting fra nye og interessante vinkler. Det er en fordel, hvis du er online interesseret og har en interesse for online markedsføring.

Vi har en travl hverdag og heldigvis har vi kun super seje og spændende kunder at arbejde med, og så bor vi i topfede og kreative rammer midt i Odense C. Vi elsker vores job og går aldrig på kompromis med kvaliteten af de projekter vi involverer os i, så det er vigtigt, at du er en person der ikke går på kompromis med kvaliteten af de ting du laver. Vi har brug for en kollega, der lige som os, brænder for at skabe resultater gennem sit arbejde. Her er tale om et lukrativt job for den rette person!

Du vil få ansvaret for alle tekst/indholds relaterede opgaver i huset. Du skal hjælpe vores kunder med, at justere deres indhold, så bl.a. placeringer og konverteringer forbedres via søgemaskinerne. Vi søger en person der er i stand til at sætte sig ind i diverse specifikke fagområder og derfra udarbejde kvalitetsindhold.

Som bureauets tekstforfatter, bliver du den førende drivkraft på området og du vil dermed dagligt styre og få ansvaret for, hvordan vi griber de mange forskellige opgaver an på området.

Dine arbejdsopgaver:

Journalistisk arbejde; research, interviews, redigering af tekster, korrektur, opstilling af målsætninger, optimering af bestående tekster, siteanalyse, forfatning af tekster og formidling af kommunikation, identificering og beskrivelse af kundernes behov for indhold m.m.

Om dig:

  • Du interesserer dig for markedsføring, kommunikation og PR
  • Du skriver godt og grammatisk korrekt dansk
  • Du arbejder selvstændigt og struktureret og tager initiativ til opgaver på egen hånd

Stilling:

Fuldtid, 37 timer pr. uge

Løn:

God løn tilbydes

Arbejdssted:

Vestre Stationsvej 21, 2. sal

Ansøgningsfrist:

Gerne hurtigst muligt, men vi venter på den rette.

Er du lige så tændt på at få jobbet, som vi er på at finde vores nye super kollega – så tøv endelig ikke med at sende din ansøgning. Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

Send din ansøgning med relevant materiale til Jacob Radoor på email: jra@radoorco.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ring til Jacob Radoor på telefon 81107220