Som WordPress-udvikler hos radoor & co kommer du til at levere digitale løsninger med store krav og ambitioner til unik brugervenlighed, og teknik i særklasse. Du får et stort ansvar med varierende opgaver, og idéudvikling vil være et vigtigt element blandt dine arbejdsopgaver.

Hos os går det hurtigt, og der er ikke langt fra tanke til handling. Derfor har vi brug for en erfaringsrig person, da processen fra udvikling til reelt brug er meget kort.

I stillingen som WordPress-udvikler hos radoor & co vil der være et stort udviklingspotentiale, hvor du har mulighed for selv at præge din hverdag. Du bliver en del af et miljø med højt til loftet og et team, hvor høje ambitioner, sammenhold og fleksibilitet har stor betydning for, hvordan vi arbejder. Vi sidder i et åbent kontormiljø og kommunikerer uhæmmet om løsningerne. Tonen er afslappet, og vi har det sjovt – selvom vi har travlt.

Vi løser en lang række forskellige, spændende og komplekse opgaver for både private og offentlige virksomheder – og på vores kundeliste står blandt andet: EgmontOUHOdense KommuneADHD ForeningenSOSU Fyn og Region Syddanmark.

Om dig

Din håndværksmæssige sikkerhed tillader dig at udfordre vanetænkning og fungere som ambassadør for et fagområde i konstant udvikling. Du kan tænke ud af boksen og arbejde tæt sammen med andre fagpersoner i et tempo, der passer til situationen.

Du har gerne flere års erfaring som PHP-udvikler på højt niveau og er vant til at arbejde med krævende og udfordrende projekter. Det vigtigste er dog, at du er motiveret og i stand til at udvikle særlige løsninger for vores kunder og hele tiden stræber efter at udnytte nye teknologiske muligheder. Har du gode formidlings- og kommunikationsevner, er det et ekstra plus, da kundekontakt og afklaringsmøder med kunder også er en væsentlig del af hverdagen.

Samarbejde om løsning af krævende opgaver fra a-z stiller store krav til samarbejde på tværs af faglige discipliner – med både dine kolleger og vores kunder. Derfor forestiller vi os, at du som person er:

 • God til at samarbejde med kolleger og kunder 
 • Professionel, ambitiøs, hurtig og nørdet
 • Gerne udfordrer både kunder og kolleger 
 • I godt humør – også når det går hurtigt
 • Selvkørende, tager action og arbejder effektivt med dine opgaver
 • Ansvarsbevidst og deadline-orienteret – du får opgaven gjort færdig

Vi leder efter dig, der:

 • Har indgående kendskab til WordPress arkitektur og best practices, i relation til både theme- og plugin-udvikling
 • Værdsætter et godt fællesskab, en flad organisation og en afslappet – men seriøs og struktureret hverdag – hvor alle tager ansvar
 • Arbejder på et teknisk og struktureret meget højt niveau
 • Har gerne et par års erfaring fra bureau eller som freelance ninja

Og som har styr på:

 • Udvikling med brug af objektorienteret PHP, relationelle databaser, JavaScript, og HTML/CSS
 • Systemarkitektur i komplekse webbaserede løsninger
 • Test og struktureret softwareudvikling
 • PHP-biblioteker, frameworks, værktøjer og versionsstyring (vi bruger git)
 • Udvikling af større webløsninger med virkelig god performance
 • Udveksling af store mængder data mellem systemer.

Om os

radoor & co er et kvalitetsbevidst udviklings- og designhus i Odense C. Vi brænder for at levere specialudviklede løsninger, som passer til kundens specifikke behov, og som er af høj kvalitet hver eneste gang. Vi arbejder primært med løsninger baseret på WordPress-platformen og opensource PHP-teknologi. Da vi som virksomhed kontinuerligt søger at udvikle og forbedre vores arbejdsprocesser, har du gode muligheder for at påvirke valg af værktøjer og hjælpe med at drive teamet fremad.

Da hele vores forretning tager afsæt i brug af Open Source-projekter sætter vi derfor pris på, at du har stor erfaring med at benytte Open Source-projekter, holder dig opdateret inden for Open Source og måske også har bidraget til forskellige community-projekter.

I vores arbejde bliver vi dagligt udfordret til at tænke kreativt i løsning af de opgaver, vi støder på. Det gælder hele vejen rundt med responsiv frontend, avancerede integrationer, “bug-fixing”, estimering og arkitektur af ‘high performance’ -løsninger.

Er det dig, vi søger?

Hvis det kunne være dig, eller hvis du tænker, du er lidt af det hele, så lad høre fra dig. Vi er mest interesserede i at se dit CV og dit portfolio med udvalgt arbejde, så start med at sende det. Hvis du har spørgsmål, så er du også velkommen til at ringe til Jacob Radoor på 61 30 40 88 eller skrive på jra@radoorco.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt….

Arbejdssted

Odense C.

Stilling

Fuld tid

Løn

God fast løn forhandles efter kvalifikation