Til snarlig tiltrædelse søger vi en dygtig og knivskarp frontend-udvikler, gerne på senior niveau. Du kan se det gode design og er i stand til at implementere det på en moderne og kreativ måde, hvor nye teknologier kommer i spil for at skabe den bedste oplevelse.

Som lead frontend-udvikler hos radoor & co får du et stort ansvar, dine opgaver vil være varierede, og ideudvikling vil være et vigtigt element blandt dine arbejdsopgaver. Hos os går det hurtigt, og der er ikke langt fra tanke til handling. Dette vil også være kendetegnet i jobbet, hvor processen fra udvikling til reelt brug er meget kort. Vi har travlt! Derfor har vi brug for en person med erfaring. Dig, der er i stand til at kravle ned i en ledende rolle fra dag ét – udfylde den – og vise både kunder og team, hvor vi skal hen. Vi løser en lang række forskellige, spændende og krævende opgaver for både private og offentlige virksomheder. Bl.a. for EgmontOUHOdense KommuneADHD ForeningenSOSU Fyn og Region Syddanmark.

I stillingen som radoor & co’s lead frontend-udvikler vil der være et stort udviklingspotentiale, hvor du har mulighed for selv at præge din hverdag. Du bliver en del af et miljø og et team, hvor høje ambitioner, sammenhold og fleksibilitet har stor betydning for, hvordan vi arbejder.

Om dig

Det er vigtigt, at du ser dig selv som aktiv part af designprocesserne, og at du udfordrer og bryder vanerne med kreativ brug af nye teknologier. Du er selvfølgelig helt hjemme i HTML5, CSS3, JS, SASS og responsivt design i almindelighed, og det vil være en fordel, hvis du er velbevandret i et eller flere frameworks (Angular, React) og Git, Gulp mv. Du har sikkert en teknisk uddannelse — med mindre du er selvlært via en lang række projekter.

Din håndværksmæssige sikkerhed tillader dig at udfordre vanetænkning og fungere som ambassadør for et fagområde i konstant udvikling. Du kan tænke ud af boksen og arbejde tæt sammen med andre fagpersoner i et tempo, der passer til situationen. Det kunne fx være at udvikle en levende prototype med en UX’er på skødet eller at formidle mediets muligheder og begrænsninger for kunder og kolleger.

Du har gerne flere års erfaring som frontend-udvikler på et højt niveau og er vant til at sidde med krævende og udfordrende projekter. Det vigtigste er, at du er motiveret til at udvikle løsninger for radoor & co’s kunder og hele tiden stræber efter at udnytte nye teknologiske muligheder. Har du gode formidlings- og kommunikationsevner, er det et ekstra plus.

Om os

radoor & co er et kvalitetsbevidst udviklings- og designhus med over 15 års efaring. Vi brænder for at levere specialudviklede løsninger, som passer til kundens specifikke behov, og som er af høj kvalitet hver eneste gang. Vi arbejder primært med løsninger baseret på WordPress-platformen og opensource PHP-teknologi. Da vi som virksomhed kontinuerligt søger at udvikle og forbedre vores arbejdsprocesser, har du gode muligheder for at påvirke valg af værktøjer og hjælpe med at drive teamet fremad.

Vi leder efter dig, der:

  • Er selvkørende, tager action og arbejder effektivt med dine opgaver
  • Værdsætter et godt fællesskab, en flad organisation og en afslappet – men seriøs og struktureret hverdag – hvor alle tager ansvar
  • Kan fremvise minimum 5 projekter, som du er særligt stolt af at have udviklet
  • Arbejder på et kreativt og teknisk meget højt niveau
  • Har minimum 3-5 års erfaring fra bureau eller som freelance
  • Ved, at brugervenligheden er vigtigere end et flot webdesign

Du vil blandt andet komme til at:

  • Stå i spidsen for opsætning af frontend-arkitektur og udvikling samt valg af værktøjer og frameworks – herunder oplæring og dialog med projektdeltagere
  • Deltage i workshops og afklaringsmøder med kunder
  • Sparre med kunder og kolleger angående løsningsforslag og få indflydelse på forretningskritiske beslutninger

Ansøgningsfrist

Vi har ingen ansøgningsfrist, men ønsker at ansætte hurtigst muligt.

Arbejdssted

Odense C.

Stilling

Fuldtid. 37 timer pr. uge.

Løn

Fast løn forhandles.

Er det dig, vi søger?

Hvis det kunne være dig, eller hvis du tænker, du er lidt af det hele, så lad høre fra dig. Vi er mest interesserede i at se dit CV og dit portfolio med udvalgt arbejde, så start med at sende det. Hvis du har spørgsmål, så er du også velkommen til at ringe til Jacob Radoor på 61 30 40 88 eller skrive på jra@radoorco.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!