Her bor vi! Nedergade st 5000 Odense C Cvr. 33 86 67 47 Tlf.: +45 81 10 72 20 E-mail: info@radoorco.dk
Website of the day, 08/01/2017 Website of the day, 08/01/2017
radoor & co aps Nedergade 33 st. 5000 Odense C Cvr. 33 86 67 47 Tlf. 81 10 72 20 info@radoorco.dk
Guider unge gennem hårde tider

Mindhelper.dk

Kunden
Mindhelper er et partnerskabsprojekt mellem Telepsykiatrisk Center og Syddansk Sundhedsinnovation i Region Syddanmark samt: Varde Kommune, Faaborg-Midtfyn Kommune, Svendborg Kommune, Odense Kommune. Projektet omhandler udvikling og drift af en online platform, som skal være med til at guider unge gennem hårde tider.
Tryksager

Vi har udviklet alle portalens tryksager fra A-Z og stået for hele rådgivningen og processen omkring leverandørvalg, indhentning af priser, papir, gramvægt og formater m.m.

 

Her ser du først plakater i mål 70×100 cm.

Vi har tegnet alle illustrationer i hånden

Visitkort holder, visitkort + brochure

Vi har iøvrigt selv udviklet og tegnet den standseform, som skal holde visitkortene

Brevkasse

Vi har udviklet en speciel digital brevkasse, hvor de unge anonymt kan skrive direkte til portalens psykologer, som guider og hjælper de unge så godt som muligt

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med radoor & co. Min nysgerrighed blev vakt af bureauets taglinje "Digitale feinschmeckere". Den linje har bureauet til fulde levet op til. Vi har fået en løsning, hvor der er kælet for detaljerne både frontend og backend. Samtidig har de dygtige folk hos radoor været gode til både at lytte til vores ønsker og udfordre os, så har vi fået en gennemtænkt løsning, som vi er meget tilfredse med. Kan klart anbefale radoor & co.