Her bor vi! Nedergade st 5000 Odense C Cvr. 33 86 67 47 Tlf.: +45 81 10 72 20 E-mail: info@radoorco.dk
Website of the day, 08/01/2017 Website of the day, 08/01/2017
radoor & co aps Nedergade 33 st. 5000 Odense C Cvr. 33 86 67 47 Tlf. 81 10 72 20 info@radoorco.dk
DESIGN | PROGRAMMERING | SERVICE/DRIFT

inCaptiva

Kunden
inCaptiva er et digitalt IT udviklings hus, med afdelinger i Odense, København og Cario.
inCaptiva har stor erfaring med udvikling komplekse IT systemer.
Processen
Her ser du et rough overblik over fordelingen af de forskellige milepæle i opgavens forskellige arbejdsprocesser
5%
5%
Opstart, møder, research
10%
10%
Indhold, disponeringer m.m.
20%
20%
Design og koncept
20%
20%
Frontend udvikling
35%
35%
Programmering, backend
5%
5%
Server
5%
5%
Test
Design og koncept

Vi har skabt et lyst og lækkert design, som rummer inCaptivas nørdede og yderst professionelle tilgang til tingene.

Primære farve #22c0f1

Sekundære farve #231f20

Roboto
Roboto er en neo-groteske sans-serif skrifttype og er udviklet af Google, som systemets skrifttype til sin Android styresystem. Google beskriver selv skrifttypen som "moderne, men alligevel imødekommende" og "følelsesmæssig. Vi synes fonten rammer spot on til inCaptivas IT verden - både trykt og digitalt.

Vi skabte en gennemgående genkendelighed som en del af inCaptivas nye profil. Pay-off  “Bridging IT” bruges således i mange sammenhænge og signalerer inCaptiva store styrker og fleksibilitet mht. til on- og offshore løsninger.

Offline materiale

Som en del af hele inCaptivas komplette make-over, skabte vi også tryksager i form af brevlinjer, visitkort samt profil brochure

Funktions oversigt

Her et udpluk af platformens funktioner

WordPress

Løsningen er bygget op i WordPress, som i dag et fuldblods CMS system. Bag WordPress er der et kæmpe fællesskab, der alle bidrager til udvikling af plugins, funktionalitet og idéologi.

Systemet giver os fuld frihed til, at integrere ny funktionalitet og derved levere stærke og unikke løsninger, i et super brugervenligt system.

Mailchimp integration

Løsningen er bundet op på MailChimp, som bruges til alt direct media. Her har kunden mulighed for at lave nyhedsbreve, der er særlig tilpasset et modtager segment. Efterfølgende kan der følges op på kampagnen med alverdens statistik, så som hvem der har åbnet og klikket i mailen.

Prisberegner

Kunden kom til os med et paphjul, hvorpå man kunne dreje nogle skiver og få en beregning på hvordan arbejdet skulle fordeles på danske og udenlandske afdelinger. Det var en super spændende opgave, der var noget ud over det vi normalt bliver bedt om at udvikle.

Kreative, dygtige og professionelle ildsjæle, der har formået at skabe en helt ny unik identitet til inCaptiva A/S. Samarbejdet har været fantastisk og vi vil fortsat vælge Radoor og Co, når vi skal have videreudviklet vores online univers. Vi er meget glade for resultatet og ser frem til næste projekt. Et web bureau, der holder 100 % hvad de lover!!!