Her bor vi! Nedergade st 5000 Odense C Cvr. 33 86 67 47 Tlf.: +45 81 10 72 20 E-mail: info@radoorco.dk
Website of the day, 08/01/2017 Website of the day, 08/01/2017
radoor & co aps Nedergade 33 st. 5000 Odense C Cvr. 33 86 67 47 Tlf. 81 10 72 20 info@radoorco.dk
DESIGN | PROGRAMMERING | SERVICE/DRIFT/SUPPORT

Funktionel Træning Odense

Kunden
FTO er anderledes og moderne træning, hvor du kun møder dygtige og veluddannede fysioterapeuter. Hos FTO bliver du set og hørt – og de bruger kun dig og din egen kropsvægt i træningen.
Milepæle
Her ser du et rough overblik over fordelingen af de forskellige milepæle i opgavens forskellige arbejdsprocesser
10%
10%
Opstart, møder og dialog
30%
30%
Frontend udvikling
45%
45%
Programmering
10%
10%
Server
5%
5%
Test
Design og koncept

Hele det grafiske univers er skabt med en nutidig kant og finesse, som gør det interessant at udforske nærmere

Primære farve #152b37

Sekundære farve #ec4661

Roboto
Roboto er en neo-groteske sans-serif skrifttype og er udviklet af Google, som systemets skrifttype til sin Android styresystem. Google beskriver selv skrifttypen som "moderne, men alligevel imødekommende" og "følelsesmæssig.
En hav af funktioner!

Fto.dk rummer en del nyttige værktøjer til gavn for brugerne og for FTO

Funktions oversigt

Vi har plukket et lille udsnit af sitets vigtigste funktioner ud her

WordPress

Løsningen er bygget op i WordPress, som over de sidste mange år har bevæget sig fra at være et blogsystem, til at i dag være et fuldblods CMS. Bag WordPress er der et kæmpe fællesskab, der bidrager til udvikling af plugins, funktionalitet og idéologi.

Systemet giver os frihed til, at integrere ny funktionalitet og derved levere stærke og unikke løsninger, i et super brugervenligt system.

Medlemsoprettelse

FTO ønskede en nem måde at oprette sig som medlem, så vi udviklede en funktion der tillader brugeren at taste sine informationer og vælge medlemskab, hvorefter brugeren bliver oprettet i systemet.

Det har sparet en masse manuelt arbejde, og derved tid, som de i stedet kan bruge på kunderne.

MailChimp

FTO benytter MailChimp til deres nyhedsbreve og medlemsinfo, her har de mulighed for at ramme særlige segmenter, når der for eksempel åbnes nye hold eller der køres kampagner med tilbud og lignende.

De bruger efterfølgende statistikken til at finpudse deres direct marketings strategi, så de rammer den, for brugeren, bedste informationsmængde.

Sociale medier

Kunden ønskede at de kræfter der ligges på de sociale medier, skulle være synlige på hjemmesiden, derfor har vi integreret Facebook, Youtube og Instagram, i en lækker boks. Her kan man nemt og overskueligt følge med i opdateringerne, og klikke sig videre ind på mediet hvis man ønsker at læse mere eller følge dem.

Prøvetimer

Vi har gjort det muligt at booke prøvetimer, så brugeren har mulighed for at se hvordan træning og hold foregår inden de melder sig ind. Ved tilmeldingen modtager brugeren en bekræftelse med sin tid, samt en fil til at oprette tiden i sin kalender med et enkelt klik.

Michael Møller Rønaa, fto.dk
radoor & co har virkelig formået at skabe en markedsførings platform til FTO, som skaber de resultater som gør hele forskellen. Det kan vi jo se og mærke - helt simpelt. Ikke alene har de skabt alt fra bunden, ud fra meget få retningslinjer, de har også allerede skabt imponerende resultater, i form af 150 nye medlemmer de første 12 mdr. Vi er meget imponeret!!