Her bor vi! Nedergade st 5000 Odense C Cvr. 33 86 67 47 Tlf.: +45 81 10 72 20 E-mail: info@radoorco.dk
Website of the day, 08/01/2017 Website of the day, 08/01/2017
radoor & co aps Nedergade 33 st. 5000 Odense C Cvr. 33 86 67 47 Tlf. 81 10 72 20 info@radoorco.dk
DESIGN | PROGRAMMERING | SERVICE/DRIFT

ADHD Foreningen

Kunden
I ADHD-foreningen arbejder for at forbedre forholdende for mennesker med ADHD og deres pårørende. ADHD Foreningen er en medlemsorganisation med ca. 6.500 medlemmer, men de arbejder for alle med ADHD.
Design og koncept

Udfordringen var at skabe et design og online koncept, der skulle kunne rumme enormt mange funktioner og informationstunge indholdssider på samme tid.

Primære farve #f9b233

Sekundære farve #37383b

En "feel good" font
En font der fanger din opmærksomhed med sin enkelhed, form og elegance. Dette et skriftsnit særligt beregnet til læsning og til kommunikation. Det er en hårfin balance, der fungerer fantastisk godt i adhd.dk's online univers såvel på tryk.
Èn samlet løsning

Denne løsning dækker et hav af behov for funktioner. Her taler vi alt fra foreningens daglige IT og data processer til implementering af webshop, håndtering af medlemmer, kursus-tilmelding, kortbetaling og ERP-integration.

Funktions oversigt

Vi har samlet et lille udpluk af adhd.dk’s mange funktioner, som dagligt benyttes på kryds og på tværs i organisationen

WordPress

Løsningen er bygget på WordPress. Vi har brugt styrkerne i systemets skalérbarhed, og udvidet det med specialudviklet funktionalitet. På den måde har vi skabt en unik løsning, med en solid base, og alverdens muligheder for kunden fremadrettet.

Samtaleforum

En vigtig del af adhd.dk, er samtaleforummet, her har mennesker med ADHD inde på livet, mulighed for at dele erfaring og hjælpe hinanden med at afklare de store spørgsmål.

Samtaleforummet er bygget op med WordPress’ native filtre og hooks, og er derfor omfattet af WordPress egen sikkerhedsoptimering, og er fremtidssikret for senere opdateringer.

Medlemsdatabase

En stor opgave forbundet med omlægning af ADHD-foreningens online liv, var at få medlemmerne integreret i den samlet løsning. Hvor både brugere og foreningen fik flere muligheder.

Det kræver en masse forberedelse og hårdt arbejde, men på den lange bane gør det hele forskellen for de mennesker der skal arbejde med medlemmerne til dagligt.

Økonomisystem

For at lette det administrative arbejde, blev der udviklet en integration til foreningens økonomisystem. Denne forenkler processerne omkring medlemskaber, arrangementstilmeldinger og shopkøb, og minimere chancerne for menneskelige fejl.

Instagram

ADHD-foreningen havde et ønske om at gøre deres arrangementer levende med billeder, men hvor finder man ressourcerne? Derfor har vi udviklet et dynamisk galleri, hvor deltagere i arrangementer, med hashtags kan tilføje billeder til gallerierne, via Instagram.

Det giver en fantastisk alsidighed og nogle andre spændende billeder end en enkelt person ville kunne fange.

Webshop

Vi har udviklet en webshop som tillader os at integrere en typisk webshop, i et hvilket som helst design, og tilpasse med de funktioner der kræves.

Webshoppen er integreret med betalings gateway og økonomisystem.

MailChimp

Nyhedsbreve er næsten en verden for sig selv, derfor anbefaler vi også at de får deres eget system. Her anbefaler vi MailChimp. Siden 2001 har MailChimp udviklet sig til et af de stærkeste systemer indenfor direct marketing. De tilbyder en lang række muligheder for segmentering af modtagere samt statistik.

PÅ ADHD-foreningens løsning var der brug for lidt mere end et stærkt system til udsendelser af nyhedsbreve, der var brug for en bro fra hjemmesiden, som tillod lokalafdelingernes frivillige at sende nyhedsbreve ud til et segment af modtagergruppen, uden at skulle lokke ind i flere systemer.

Som et fullservice webbureau, er det altid opgaver som disse der gør, at vi mærker vores virkelig styrke.