Her bor vi! Vestre Stationsvej 21, 2. sal 5000 Odense C Cvr. 33 86 67 47 Tlf.: +45 81 10 72 20 E-mail: info@radoorco.dk
Website of the day, 08/01/2017 Website of the day, 08/01/2017
radoor & co aps Vestre Stationsvej 21, 2. sal 5000 Odense C Cvr. 33 86 67 47 Tlf. 81 10 72 20 info@radoorco.dk
Make it great - then make it better Her er der sammenhæng mellem det, vi siger, og det, vi gør. Vi lever for de projekter og de mennesker vi sammen kan gøre en forskel for.
Think it
Make it
Sell it
Have fun
Tlf. 81 10 72 20
  • Intelligens
  • Faglighed
  • Forretningsforståelse
  • Gode mennesker
Think it

Vi er et hold kreative og skarpe tænkere,
der alle er dedikeret til hvert vores felt

Alle tænker. Når vi tænker, tager det tid! Vi bruger rigtig meget tid på at tænke. Er det så spild af tid? Det synes vi ikke. Når du kommer til os og har brug hjælp, får vi som regel meget lidt at arbejde med. Derfor er vi nødt til at tænke for at kunne skabe klarhed. For at kunne forstå kompleksiteten af dit budskab og oversætte det til enkelhed i et visuelt udtryk.

Vi er et lille dedikeret team, som hver især mestrer vores område til perfektion. Vores tankesæt er ikke baseret på kloghed for kloghedens skyld – snarere på en medfødt forståelse for den situationen, du står i. Sammen med dig er det vores mål at gøre en forskel. For dig. I den proces mærker vi efter. Vi forstår og konkretiserer de behov, du har brug for at få løst.

Forstår vi så hinanden og de krav, du stiller til et digitalt miljø? Og er du overhovedet klar til den udfordring, du stiller os? Svarene på de spørgsmål er afgørende for, om vi kan gøre dine digitale drømme til virkelighed.

Vi er ærlige. Vi stiller en hulens masse spørgsmål, som hurtigt afklarer, om vi har en fremtid sammen eller ej. Det gør vi, fordi vi stiller store krav til de projekter og mennesker, vi involverer os i. Vi fortæller dig dét, du ikke vil høre, og går aldrig ind i et projekt, vi ikke tror på. Men tror vi på det, får du med garanti mere “med hjem”, end du betaler for.

Make it

Vores faglighed er baseret på erfaring
og mange års lyst til at skabe!

Vi kan lave alt! Det kan vi faktisk. Helt uden at være selvfede. Det er hér faglighed og funktionalitet kommer ind i billedet. Vi kan lave lige præcis dét, du gerne vil have. Spørgsmålet er bare, om det også er det, dine kunder reelt har behov for? Det hjælper vi dig med at finde ud af. Vi skaber nemlig kun den løsning, du har brug for. Hvorfor? Fordi vi er stolte håndværkere, når det kommer til vores digitale faglighed.

Ægte faglighed bunder i lyst, talent og nysgerrighed. De dygtigste udviklere er autodidakte. Deres enorme viden kommer af en helt naturlig lyst til at lære nyt. Forbedre sig i takt med teknologien. Sådan er vi også skruet sammen. Både som arbejdsplads og som mennesker.

Vores lyst til at lære af hinanden gør os stærkere end de fleste. Vi laver dét, vi laver, fordi det gør godt i maven! Samtidig har vi en naturlig følelse af altid at kunne gøre det bedre. Det, synes vi ikke, er en skidt ting.

Vi er konstant sultne efter at lære nyt. Og vores faglighed vokser i takt med de udfordringer og krav, vi stiller os selv. Går vi efter det oplagte hver gang, vi skal løse en opgave, udvikler vi os ikke. Derfor vil du altid opleve at få noget med hjem, du ikke forventede i første omgang.

Sell it

Vi forstår og forenkler den digitale
kompleksitet 
i din forretning!

Det skal være sjovt og meningsfyldt at lave digital forretning. Når alt kommer til alt, er vi nødt til at have smør på brødet, før vi kan poppe champagnen og hylde os selv for det arbejde, vi påstår, vi er så gode til. Måske vi skulle bevise det for dig? Hvis du er gearet til en udfordring?

Vi er dygtige og ambitiøse forretningsudviklere og har altid fokus på din investering. Jo, vi oplever faktisk en stor tilfredsstillelse, når vi kan se, at din indtjening stiger som følge af vores arbejde. At de penge, du har brugt på at forbedre din digitale tilstedeværelse, giver dig et positivt afkast. For os handler det nemlig om at skabe bæredygtige og fleksible web-løsninger, som kan udvides i takt med din forretning.

Egentlig skal du se os som en ekstern enhed, der bliver hyret ind i din virksomheden for at rydde op og skabe overblik over virksomhedens digitale kerne. Vi hjælper med at optimere din identitet og forståelsen af dig selv som forretning på internettet.

I kølvandet på vores oprydningsarbejde følger der meget ofte 9 til 10 gange flere skejsere på bundlinjen. Alligevel gror træerne sjældent ind i himlen! En forbedret bundlinje kræver selvfølgelig, at du har valgt et bæredygtigt produkt og en fornuftig forretningsmodel for at få det maksimale ud af vores indsats.

Have fun

Vi har det bedst med ærlighed og en
gennemsigtig dialog

Vi er ikke 50 mand ansat i butikken. Og sådan skal det også være. Vi elsker at være et lille team, hvor alle tager ansvar. Alligevel sker det ofte, at vi bliver hyret til at løse projekter, hvor man næsten skulle tro, at vi sad 50 mand høj på matriklen. Hos radoor & co er vi 6 ildsjæle på lønningslisten. Vores kunder kender os 110 % –  og det kan vi godt li’.

Vi kan ikke stille med 5 direktører for 4 afdelinger, der fortæller dig en masse om ingenting. Til gengæld lover vi dig kvalitet, faglighed og opmærksomhed hele vejen igennem din proces. Vi går lige til sagen og konkretiserer dine behov og krav som de specialister, vi er. Du får ingen smarte sælgere, der skal have lukket et salg. Til gengæld får du fagfolk, der forholder sig kritisk til det projekt, du ønsker realiseret.

Vi synes, produktet og investeringen er vigtigere end den deadline, der ofte bliver fokuseret på. Dermed ikke sagt, at vi ikke vil leverer til tiden. Det stræber vi altid efter. Men vores erfaring fortæller os, at du rent faktisk først opdager kompleksiteten af opgaven undervejs i processen.

Den opdagelse – eller aha-oplevelse – medfører ofte en længere leveringstid end forventet. En opdagelse, som altid bliver en positiv og vigtig del af din egen forståelse for det produkt, vi udvikler. At udvikle komplekse web-projekter er en dynamisk process, hvor dit produktet først for alvor kommer til sin ret, når vi tester det live.

Aris Kuckovic
Webudvikler
Aris er en bad-ass WordPress udvikler og har adskillige løsninger i bagagen, gennem mere end 10 års perfektion indenfor webudvikling - navnligt med PHP som hoved kode sprog og med en yderst raffineret specialisering i WordPress som CMS system. Aris driver sågar WordPress portalen wptricks.dk og kan løse alle dine digitale drømme. Specielt hvis du drømmer om WordPress.
Jacob Radoor
Adm. direktør & Digital Art Director
Jacob er bureauets ejer og administrerende direktør. Det er ham du vil møde første gang du booker et møde.

Udover en magisk streg i Photoshop og et eminent øje for detaljer i alle aspekter i dit projekt, er det Jacob, der kvalitetssikrer alt, der går ud af huset. Du må rædi' gerne komme forbi med kage, men pas på! Jacob får nemlig OCD-lignende tics, hvis du skærer asymmetrisk i den fine ting.
Martin Carlsen
Projekt- og udviklingschef
Jesper Gundersen
Front-end developer
Jesper eller "Gundersen", som han går for i daglig tale, er yderst talentfuld. Her i butikken er Gundersen uddannet Medie-grafiker. Han er en dygtig designer og har et helt unikt blik for detaljen.

Gundersen "nøjes" ikke kun med at designe - han programmerer sgu også skidtet. Lidt af et guldæg at have med på holdet!
Sine Marie Mohr
Strategi & kommunikation
Sine er jurist og yogi - en helt igennem perfekt kombi. Hun sørger for det langhårede og for, at virksomheden er i zen. Med sin fortid i Justitsministeriet og som advokat for politisk ledede organisationer har Sine et skarpt blik for kommunikation og strategi.

Sine driver desuden virksomheden YOGAMOHR, der bl.a. tæller et yogastudio i Kerteminde.
Rune Hoffmann
Designer
Mr. Hoffmann er en dygtig designer, illustrator og ikke mindst en ildsjæl, der på fineste vis løser vores kundes store forventninger til grafiske koncepter fra A-Z.

Rune har den der frække streg i detaljen, der gør hele forskellen i din markedsføring. Rune er exceptionel dygtig til at forvandle simple skitser til flotte helstøbte koncepter der kommunikerer dit budskab på bedste vis. Ja Runes kunder bryder som regel gerne ud i et decideret "JA SGU! - LIGE PRÆCIS SÅDAN SKAL DET VÆRE".
Troels Jensen
Backend udvikler
Er du hamrende dygtig og søger du udfordringer blandt andre kreative venner?
Smid en ansøgning her

“Vi har samarbejdet med radoor & co igennem flere år omkring support og kodning af vores hjemmeside. Vi er især meget glade for den overskuelige systematik i CMS”

Marianne Hedelund
Marketing- og kommunikationschef, Centrovice A/S

“Kreative, dygtige og professionelle ildsjæle. Samarbejdet har været fantastisk og vi vil fortsat vælge radoor og co, når vi skal have videreudviklet vores online og offline univers”

Molly Fletcher
Business Development Manager, inCaptiva A/S

“Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med radoor & co. Min nysgerrighed blev vakt af bureauets taglinje “Digitale feinschmeckere”. Den linje har bureauet til fulde levet op til. “

Jakob Mejlholm

“radoor & co har virkelig formået at udvikle en hjemmeside med øje for den brugervenlighed, vi søgte. Vi er yderst tilfredse med resultatet og ikke mindst samarbejdet”

Eva Egebjerg Pasgaard
Passagemanager, brandtsklaedefabrik.dk

“De her fantastiske gutter formåede at omsætte min skøre idé til et unikt produkt. De troede på mig fra dag ét og radoor & co er helt unikke til at konkretisere komplekse ting”

Jeanet Horsman